Ga met korting op stap!

Na maanden binnen te moeten zitten en het ene evenement na het andere afgelast te zien worden, mogen we gelukkig weer steeds meer dingen doen. Een lange vakantie naar de andere kant van de wereld is op het moment misschien iets te veel van het goede, maar ook voor een dagje uit of weekendje weg is er genoeg te doen. En daarbij moet het mooiste nog komen, namelijk de kortingen die je kunt krijgen. Omdat de hele branche van reizen en dagjes uit even stil kwam te liggen, willen alle aanbieders juist nu dat je bij hun komt boeken als nooit tevoren. Daarom kun je met fikse kortingen de leukste dagjes uit beleven. Benieuwd naar welke dingen je nu kunt ondernemen? Hieronder vind je een overzicht van verschillende dagjes uit die momenteel met korting worden aangeboden.

Een bezoekje aan een attractie

Voor veel mensen was het weer een genot om te horen dat de Efteling weer open mocht voor publiek. Eindelijk weer in de mooiste en meest sprookjesachtige attracties zitten en genieten maar. De Efteling heeft, net als veel andere attractieparken, nu ook speciale aanbiedingen om de trouwe bezoekers weer te verwelkomen in bijvoorbeeld het Sprookjesbos. Met het hele gezin weer als vanouds, maar wel met de maatregelen in het achterhoofd, een leuk dagje uit hebben is eindelijk weer mogelijk.

Niet alleen de pretparken zijn weer open. Ook andere bekende dagjes uit kunnen weer bezocht worden, met korting. Denk bijvoorbeeld aan de schoonfamilie bezoeken in de dierentuin (laat het hun niet horen) of cultuur opsnuiven in het museum. Voor veel van deze plekken is de enige maatregel dat je de verplichte looproute aanhoudt, maar voor de rest kun je weer je ogen uitkijken. Deze dagjes uit kunnen kortingen hebben tot wel 25 procent, dus als dit er niet voor zorgt dat je weer op pad kunt weten wij het ook niet.

Diverse clinics

Deze nieuwe periode is ook ideaal om nieuwe dingen te ontdekken of juist iets te doen wat je altijd al had willen doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wintersporten. Je kunt nu een clinic indoor ski├źn volgen met een korting van wel 10 euro per persoon. Wilde je al voor de lockdown een keer wintersporten, dan is dit de perfecte oplossing. Helemaal nu het onzeker kan zijn of de maatregelen in je vakantieland hetzelfde blijven en daarnaast is het nu natuurlijk niet het weertje voor een skivakantie.

Zoek je het toch liever wat warmers op? Dan zijn er ook andere activiteiten voor een dag. Wat dacht je bijvoorbeeld van een actief potje paintball in een open terrein, eindelijk ervaren hoe het is om in je luxe droomauto te rijden of even heerlijk ontspannen tijdens een rondvaarttocht. Of wat dacht je van een escape room? Je huiskamer uitvluchten wilde je toch al, dus je zal er vast goed in kunnen zijn. Al deze activiteiten zijn nu met korting uit te voeren.

Voor iedere samenstelling

Het grootste voordeel aan de kortingen die nu aan dagjes uit worden gegeven, is dat ze vooral bedoeld zijn voor grotere groepjes. Zo worden de kortingen om een pretpark te bezoeken gegeven per vier personen. Perfect dus om samen met de kinderen eindelijk samen iets buitenshuis te kunnen doen of weer de grootste lol met je vrienden te hebben. Maar vergeet natuurlijk je partner niet. Er zijn ook voldoende activiteiten die jullie samen romantisch kunnen ondernemen. Je zat eerst op elkaars lip, nu kun je weer met elkaar op date net als toen jullie pas net een stelletje waren.

Het versoepelen van de maatregelen zorgt er misschien wel voor dat, omdat je een lange tijd even niets kon doen, je nu juist dingen gaat doen die je hiervoor nog nooit hebt gedaan. En dankzij de kortingen op dagjes uit die je nu kunt krijgen zijn deze activiteiten zo geregeld.