Alle Nederlanders naar El Arenal op Mallorca

Wie aan een vakantie naar Spanje denkt, die denkt vast en zeker aan een vakantie naar Mallorca. Mallorca is zonder twijfel een van de bekendste vakantiebestemmingen van dit land. Voor Nederlanders is de bekendste badplaats op het eiland El Arenal. Op deze pagina lees je wat er allemaal voor ons Hollanders te beleven is. Voor alle volledige informatie over El Arenal kijk je op Zomervakantie-Mallorca.nl.

Zonnen en de schitterende boulevard

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor El Arenal is vanwege het mooie lange strand langs de gehele boulevard. Deze loopt helemaal door naar Platja de Palma en Palma de Mallorca. Dit kilometerslange strand beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn voor een zonvakantie. Met de vele hotels, appartementen en resorts die langs de boulevard lopen is er altijd een mooie accommodatie aan het strand te vinden. Je loopt zo in je zwembroekje vanuit je hotelkamer naar het strand. Wat kan iemand nog meer wensen tijdens een relaxte vakantie?

De rest van de boulevard mag ook niet worden vergeten. De vele restaurants en winkels die je hier vindt zijn namelijk het bezoeken waard. Terwijl je van de Spaanse tapas geniet met een heerlijke cocktail zie je ondertussen de zon ondergaan. Vervolgens is het tijd om met de voetjes van de vloer te gaan in een van de discotheken.

Uitgaan voor de feestliefhebbers

Voor feesten ga je naar Mallorca. Vreemd hoef je je hier niet te voelen, want in El Arenal kom je genoeg Nederlanders tegen. Zo zijn er typische Nederlandse feestcafés, zoals Bloopers, De Heeren van Amstel, Club Veronica en Club 538. Ook op de rest van het eiland kun je geschikt uitgaan. Denk aan alle uitgaansgelegenheden in Platja de Palma of Magaluf. Bij deze laatste badplaats ga je helemaal uit je dak tussen alle Britse toeristen.

Activiteiten en excursies

Er is van alles te ondernemen. De meeste mensen denken aan een rustige vakantie om languit op het strand te gaan liggen, maar de avontuurlijke toeristen kunnen dagelijks van alles ondernemen. Geniet van de vele watersporten aan het strand, safari’s over het eiland of onderneem zelf een fietstocht of huur een scooter om het eiland over te gaan. Je kunt het zo gek niet bedenken of in El Arenal is alles te boeken.