De voordelen van Mec internet voor jou als digital nomad

Wanneer je veel reist voor het werk of omdat je het leuk vindt is het prettig om overal in te kunnen loggen op het bedrijfsnetwerk. Natuurlijk moet dit veilig en vertrouwd gebeuren. Het is echter ook essentieel om zonder enige omwegen in te kunnen loggen. Een Mec is een manier om die verbinding goed en veilig tot stand te brengen. Wat het is? Laten we er snel meer over vertellen.
Wat is een MEC?

Mec Internet staat voor een Metro Ethernet Connect verbinding. HEt is een hoogwaardige oplossing om een netwerk te krijgen tussen meerdere vestigingen. Het is het koppelen van meerdere locaties op een OSI model ethernet zonder dat hier een router voor nodig is. Een switched netwerk maakt het mogelijk om zelf het IP netwerk te beheren. Het is ook mogelijk om het te verbinden met een datacenter. Het is een sterk netwerk wat zorgt voor een optimale bescherming. Het is zeer geschikt wanneer op meerdere locaties (in de wereld) gebruik moet worden gemaakt van een bedrijfsnetwerk.
De digital Nomad

Een digital Nomad is een persoon die over de hele wereld kan werken. Het is mogelijk voor ze om gebruik te maken van de verschillende locaties van een bedrijf over de hele wereld. Je kunt er dan naartoe reizen om zo de wereld te verkennen. Het zal zorgen voor volop inspiratie en mogelijkheden om te groeien als mens. Het kan ervoor zorgen dat werknemers voor het bedrijf kiezen. Een extra tool om dus hoogwaardig en ervaren personeel aan je te binden. Steeds meer mensen houden ervan om reizen, wonen en werken met elkaar te combineren. Als digital Nomad is dit mogelijk. Een bedrijf met een goed MEC internet zal hier sneller voor openstaan dan een bedrijf met een sterk afgesloten netwerk.