Huis kopen in Spanje

Veel mensen dromen ervan, een huis kopen in Spanje. Emigreren vanwege het lekkere klimaat of een tweede woning om de vakanties door te brengen. Wat de motivatie ook is, voor velen blijft een huis kopen in Spanje slechts een droom. Te veel rompslomp, een taalbarrière of de kosten kunnen redenen zijn om het niet te doen. Toch hoeft het niet zo lastig te zijn! Casa Las Dunas, een Nederlandstalig makelaarskantoor met vestigingen in Spanje en Nederland, helpt u met een huis kopen in Spanje. Ze verkopen huizen van €50.000 tot villa’s van enkele miljoenen.

Hoe werkt dat, een huis kopen in Spanje?
Het is natuurlijk niet niks, een huis kopen in Spanje. Casa Las Dunas doet er alles aan om u te helpen aan het huis van uw dromen. Dankzij hun jarenlange ervaring kennen zij iedere stap in het proces van een huis kopen in Spanje. Uiteraard begint dat allemaal bij het vinden van uw droomhuis. U kunt aan ons uw wensen doorgeven, dan gaan wij voor u op zoek. We selecteren meerdere huizen en bekijken deze samen met u. Het kan ook zo zijn dat u zelf al tegen uw droomhuis bent aangelopen en dat u advies en hulp wil bij het kopen van een huis in Spanje. In dat geval is Casa Las Dunas er ook voor u. Staat uw droomhuis momenteel niet te koop? Wij houden u graag op de hoogte over de huizen die te koop komen. Daarnaast bestaat er ook de optie uw huis te laten bouwen door Casa Las Dunas. Wij hebben architecten in dienst die graag samen met u uw droomhuis realiseren.

Makelaar in Spanje
Een tweede huis in Spanje kopen, gaat anders dan in Nederland. Dat begint al bij de makelaar. Een Spaanse makelaar vertegenwoordigd zowel de verkopende als de aankopende partij. Wie kunt u dan vertrouwen? Spreekt u de Spaanse taal vloeiend? Dat maakt het al een stuk makkelijker, maar als dit niet zo is, is het fijn een makelaar te hebben die dit wel doet. De makelaars van Casa Las Dunas spreken vloeiend Spaans én Nederlands; wel zo fijn. Zo ontstaan er geen misverstanden door een taalbarrière. De andere voordelen van Casa Las Dunas op een rijtje:
• U vult een contactformulier in en Casa Las Dunas neemt contact met u op.
• Wij helpen u in elke stap naar het huis kopen in Spanje. Het vinden, bezichtigen en kopen van een huis kunt u met een van onze makelaars doen.
• Casa Las Dunas plant uw bezichtigingstrip. Vliegreis, transfer, hotel en de afspraken bij de huizen worden voor u geregeld.
• Bent u zelf tegen uw droomhuis in Spanje aangelopen? Wij kunnen voor u contact leggen met de verkopende makelaar en u op die manier helpen met een huis kopen in Spanje.

Bezichtigingstrip

Uiteraard wilt u uw huis zien, voordat u hem koopt. Casa Las Dunas ondersteunt u ook in de bezichtiging. Zij plannen uw bezichtigingstrip. Tijdens deze trip neemt Casa Las Dunas u alle zorgen uit handen. De vliegreis, het transfer van en naar het vliegveld en het hotel wordt geregeld. Zodra u in Spanje bent, komt u naar het hoofdkantoor in La Marina. Hier wordt de planning voor de komende dagen doorgenomen. U ontmoet dan ook uw makelaar ‘in het echt’. Deze makelaar helpt u in iedere stap bij een huis kopen in Spanje. Zo kunt u van uw droom werkelijkheid maken; een huis kopen in Spanje wordt gemakkelijker dan ooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website