Voor een fantastische vakantie aan de kust met je hond

Heb je ook zo’n zin om even lekker uit te waaien? Een weekend of mid-week naar de kust? En dan liever zonder een vermoeiende reis die urenlang duurt? Denk dan eens aan een onvergetelijke vakantie gewoon lekker in eigen land. I-projekt vakantiewoningen verhuur heeft een mooi en gevarieerd aanbod vakantiehuisjes en appartementen langs de Noord-Hollandse kustlijn waar je heerlijk met je gezin en hond kunt vertoeven. Alle accommodaties liggen op loopafstand van het strand en de zee. Ook ben je binnen no time in de heerlijke natuur omringd door de duinen. Voor een strand- en natuurvakantie ben je hier dus op de juiste plek. En wij snappen als geen ander dat je trouwe viervoeter natuurlijk gewoon meegaat. Zonder je hond is de familie natuurlijk niet compleet. Bekijk hier de mogelijkheden voor een vakantie met hond – aan de Noord Hollandse kustlijn.

Een vakantie met hond in Nederland

Wist je eigenlijk dat gezinnen met een hond veel vaker in Nederland op vakantie gaan dan naar het buitenland? Met de auto ben je zo bij de Noordzee. Kies een van de gezellige vakantiehuisjes aan de kust en dan weet je zeker dat je een fantastische vakantie tegemoet gaat in elk seizoen. Lekker uitwaaien in de herfst, genieten van de sneeuw in de winter of verkoeling zoeken aan zee in de zomer. Je zit hier altijd goed. Je hond vindt het heerlijk om samen te wandelen, nieuwe plekken te ontdekken, en overal rond te snuffelen. Meer dan genoeg kansen voor leuke speelmomenten. Dit zijn herinneringen die je altijd onthoud.

De Noord Hollandse kust en omgeving met hond

De kustlijn in deze omgeving staat bekend om zijn uitgestrekte stranden en de vele zon uren in de zomer. De ideale ingrediënten voor een stevige wandeling met je hond. Het is wel aan te raden om van te voren even te bekijken hoe de losloopgebieden er in deze buurt uitzien. Dan weet je precies waar en op welkt tijdstip je hond lekker los mag lopen. Ook zie je hier welke horeca graag honden toelaat. Heb je zin om een wat grotere stad op te zoeken? Bekijk dan bijvoorbeeld eens Amsterdam, Alkmaar of Schagen. Ook is het mogelijk om naar Waddeneiland Texel te varen door de boot in Den Helder te pakken.