Zo krijg je een mooi lichaam voor je vakantie

Ga je binnenkort op vakantie? Dan is het, zeker als je naar een warme bestemming gaat, prettig om een mooie lichaam te krijgen. Veel mensen denken al snel dat het te laat is als ze moeten accepteren dat hun lichaam er niet strak uit ziet. Dis wel degelijk mogelijk om een goed lichaam te krijgen. Met deze 3 tips creëer je in een korte tijd een strakke body.

1.) Bestel een eiwitshake

Uiteraard is het belangrijk dat je veel gaat sporten. Sporten waarbij je veel calorieën verbrandt zijn hardlopen, zwemmen en squashen. Door te lopen verbrand je al zes calorieën per minuut.

Ook is het verstandig om voedingssupplementen te gebruiken. Deze supplementen vullen aan waar je lichaam tijdens het sporten een tekort aan krijgt. Een eiwitshake ondersteunt je lichaam bij het herstel van je spieren na het sporten. Ook je spiermassa zal wat groter worden. Zo raak je langzaam in vorm.

2.) Kies de juiste voeding

Naast dat je veel sport moet je natuurlijk ook op je voeding letten. Vermijd zoveel mogelijk suikers en verzadigde vetten. Kijk goed wat voor ingrediënten in de voeding zit. Veel mensen denken bijvoorbeeld dat sinaasappelsap gezond is, maar hierin zit heel veel suikers.
Kleine maatregelen kunnen al een groot verschil maken. Bak bijvoorbeeld het vlees met zonnebloem of een bak- en braadboter. Eet verder gevarieerd en zoveel mogelijk volgens de Schijf van Vijf. Zo ben je al op de juiste weg!
Heb je moeite om gezond te (blijven) eten? Tegenwoordig heb je verschillende apps die je op weg helpen, zoals de Jumbo Food Coach. Zo moet het wel goedkomen!

3.) Pak voldoende slaap

Wist je dat je eerder te zwaar wordt als je slecht slaapt? Als je in slaap bent is je brein nog volop actief bezig. Zo is je brein chemische processen in evenwicht aan het brengen. Van het reguleren van deze processen wordt je uiteindelijk wat zwaarder of slanker. Pakt dus voldoende rust!