In de zomer naar Bali

Ja, het is nog ver, maar het weer laat ons wel weer denken aan de zomer! We horen je de vraag al wel stellen, waar moet ik deze zomer zijn? Wij weten het: Bali! Nog nooit is Bali zo populair geweest onder de Nederlanders. Niet alleen zien we steeds meer dat mensen op reis gaan naar Bali, er wordt ook steeds meer geschreven over het prachtige Indonesische eiland. We nemen je graag informatie over de plaatsen die je niet mag vergeten tijdens jouw vakantie bali.

Ga naar Candi Dasa

Bali maakt een onuitwisbare indruk bij iedereen die er geweest is. De prachtige natuur, stranden en culturele rijkdom zullen je imponeren. Maar waar moet je nou echt zijn? Naast het veelbesproken Ubud, moet je ook naar Candi Dasa. Candi Dasa betekent in het Indonesisch ook wel tien tempels en is een uitvalbasis voor vele activiteiten in Noordoost-Bali. Het vissersdorpje krijgt nog niet al te veel toeristen en zeer prettig om even tot rust te komen tijdens jouw rondreis Indonesie.

Ga naar de oudste badplaats van Bali: Sanur

Sanur ligt in het het mooie Kuta en heeft een heerlijk rustig stand. In het zuiden van Bali kom je hier helemaal tot rust. Niet alleen de kalme zee, maar ook het mooie strand en kleinschalige hotels en bars laten je volop genieten van al het moois dat Sanur te bieden heeft.

Feesten in Seminyak

Ten noorden van Kuta ligt Seminyak. In Seminyak kun je alle trendy locaties bezoeken die de plaatst te bieden heeft. Zoals de meest luxueuze resorts, nieuwste bars en de meest hype clubs en restaurants. Geniet eerst van de zonsondergang en ga daarna lekker op in het nachtleven van het bruisende Seminyak.

Alle kleuren panorama’s in Padangbai

Nog nooit heb ik zoveel kleuren in 1 plaatje gezien! In Padangbai in het zuidoosten van Bali vind je de leukste plaatsen om je te relaxen en om te genieten van het uitzicht. Padangbai staat vooral bekend om haar haventje waarvandaan boten naar Lombok vertrekken. In Lombok kun ontkomen van de drukte die het toeristische eiland Bali biedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website