Deze GoPro accessoires zijn onmisbaar tijdens je vakantie

Vakantie geboekt? Check! Je GoPro action cam op je inpaklijstje? Check! Alle GoPro accessoires die je tijdens je vakantie nodig hebt al in huis? Uhhh ja, welke accessoires heb je eigenlijk allemaal nodig? Geen paniek, wij helpen je graag bij het kiezen van de meest geschikte GoPro accessoires voor jouw vakantie!

Groot aanbod GoPro accessoires

Voor de GoPro action cams is een grote hoeveelheid aan accessoires verkrijgbaar. De juiste accessoires toevoegen aan je GoPro vergroot de veelzijdigheid van je action camera nog meer. Het type accessoires dat je nodig hebt, verschilt per type vakantie, type GoPro en de manier waarop jij je camera gebruikt.

Extra accu’s voor je GoPro

Een van de belangrijkste benodigdheden wanneer je je GoPro veel verwacht te gebruiken, is een extra accu. Met name wanneer je je GoPro meeneemt op wintersport, is het aan te raden om voldoende accu’s mee te nemen. Door de kou gaat je accu namelijk extra snel leeg. Daarnaast is het altijd handig om een powerbank mee te nemen op vakantie, zodat je je accu’s, maar bijvoorbeeld ook je telefoon, tussentijds kunt opladen.

GoPro opbergtas

Om er zeker van te zijn dat je GoPro ook weer heel terug mee naar huis gaat, is het aan te raden om een hoes of tas mee te nemen waar je je GoPro in op kunt bergen. Er zijn verschillende opbergtassen verkrijgbaar. Heb je naast je GoPro veel accessoires? Kies dan voor een grotere variant, waarin je deze ook op kunt bergen.

GoPro bevestiging

Het type bevestiging dat je nodig hebt voor je GoPro is afhankelijk van waar je de GoPro voor gaat gebruiken. Ga je skiën? Dan is de GoPro Chesty een uitkomst! Deze bevestig je op je borst. Ga je snowboarden of surfen? Dan geeft een bevestiging op je hoofd vaak een stabieler beeld. Ga je mountainbiken of motorrijden? Kies dan voor een houder die je gemakkelijk op je fiets of motor kunt monteren. Voor iedere situatie is er wel een geschikte houder te vinden.

Meer GoPro accessoires

Buiten de eerder genoemde GoPro accessoires, zijn er nog veel meer soorten accessoires verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een duiklicht, statief, dome port (om half onder water en half boven water beelden vast te leggen) of een bite mount. Je kunt bij verschillende webshops terecht voor GoPro accessoires. Zo vind je bij Shop4 een uitgebreid aanbod GoPro HERO8 accessoires, maar ook accessoires voor oudere modellen.

GoPro tips voor jouw trip

Nu je de juiste accessoires voor jouw vakantie in je koffer of backpack hebt gestopt, ben je bij klaar voor een fantastische vakantie. Zeker weten dat je onbezorgd op reis kunt met je GoPro? Neem dan ook nog even deze To Do list door:

– Batterijen opladen
– Micro SD kaart leegmaken
– Lens schoonmaken
– Anti-Fog doekjes in je tas stoppen

Fijne vakantie!